مرغ شکم پر

مواد لازم:

گشنیز خرد شده

جعفری  خرد شده

پیاز اعدد متوسط

رب انار

نمک و فلفل

زرشک

و کمی هم کشمش

ابتدا مرغ رو شسته داخل شکمش رو تمیز میکنیم..

بعد پیاز رو سرخ میکنیم و ادویه هامون رو بهش اضافه میکنیم.. وقتی یه خورده پیاز طلایی شد

گشنیز و جعفری خرد شده رو بهش اضافه میکنیم تا سرخ شن..

در آخر هم رب انار و زرشک و کشمش و اضافه میکنیم.. برای خام نبودن سبزی یه خورده آب داخلش میریزیم تا خوب بپزه..

بعد مواد آماده شدمون رو داخل شکم مرغ میریزیم و با نخ و سوزن میدوزیم شکمش رو..

 

 

بعد مرغ رو میذاریم داخل یه قابلمه و به اندازه ۲ الی ۳ لیوان آب بهش اضافه میکنیم و میذاریم تو فر ۱۸۰ درجه.. بعد از از اینکه کاملا برشته و طلایی شد از تو فر درش میاریم..

+ من خودم دفعه قبل که درست کردم فر بازی دراورده بود هی قطع میشد تقریبا یک ساعت و نیم کشیدتا کاملا پخت و طلایی شد.. دیگه خودتون باید حواستون به مدت زمانش باشه که کاملا بپزه..

من عاشق این غذامقلب

 

متاسفانه از تزیین شده غذا نتونستم عکس بگیرم.. دفعه بعد که درست کردم حتما تزیین شدش رو میذارم..سبز و تازه اینم مامانم درست کرد من وقت نکردم..عینک

 

 

  
نویسنده : لعیا ; ساعت ۱٢:٠٢ ‎ب.ظ روز یکشنبه ٧ شهریور ،۱۳۸٩
تگ ها :